بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

اعلام وضعیت اضطراری در کانادا

اعلام وضعیت اضطراری در کانادا جاستین ترودو نخست وزیر کانادا بر تصمیم خود در اعلام وضعیت اضطراری برای پایان دادن به اعتراض کامیون داران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا بر تصمیم خود در اعلام وضعیت اضطراری برای پایان دادن به اعتراض کامیون داران در زمستان سال گذشته که شهر اوتاوا را فلج کرده بود، تاکید کرد. 

 

نخست وزیر کانادا به عنوان آخرین شاهد با حضور در مقابل کمیسیون عمومی که اقدام دولت کانادا در اعلام وضعیت اضطراری برای پایان دادن به اعتراض کامیون داران در زمستان سال گذشته را بررسی می کند، بار دیگر بر این اقدام خود تاکید کرد.

 

وی در مصاحبه با رویترز افزود: من کاملا اعتقاد دارم که سال گذشته در استفاده از این قانون و اعلام وضعیت اضطراری تصمیم درستی گرفته‌ام. کامیون داران نه تنها باید این موضوع را بشنوند بلکه باید از آن پیروی کنند.

 

نخست وزیر کانادا مدعی شد در پی این اعتراضات، تهدیدی واقعی از خشونتی جدی از سوی معترضان وجود داشت و گزینه دیگری برای پایان دادن به این اعتراضات وجود نداشت.

 

وی خاطرنشان کرد اگر من متقاعد می شدم که دستور یا قانون دولتی دیگری می توانست در آن شرایط موثر واقع شود، هیچ گاه از این قانون استفاده نمی کردم. این قانون در قانون اساسی ما برای حل چنین موقعیت های اضطراری وجود دارد و انجام این کار لازم بود.

 

ترودو از 14 فوریه تا 23 فوریه سال جاری از قانون اعلام وضعیت اضطراری استفاده کرد تا به اعتراض گسترده کامیون داران موسوم به «کاروان آزادی» که زمستان سال گذشته با مسدود کردن بخش هایی از مرز کانادا با آمریکا جنوب شهر اوتاوا را اشغال کرده بودند، پایان دهد. این کامیون داران به واکسیناسیون اجباری و محدودیت های مرزی اعمال شده در پی همه گیری این ویروس، اعتراض داشتند.

 

جاستین ترودو ضمن اعلام وضعیت اضطراری اعلام کرده بود برای سکوب معترضان اختیارات لازم به پلیس برای بازداشت و جریمه معترضان داده می‌شود.

 

در همین راستا، پلیس کانادا در ادامه تلاش‌هایش برای پایان دادن به محاصره سه‌هفته‌ای اتاوا و عادی کردن عبور و مرور در این شهر، صدها کامیون‌دار خشمگین از محدودیت‌های کرونایی را بازداشت کرد. نیروهای پلیس به صفی از کامیون‌ها، چادرها و وسایل نقلیه پارک‌شده در خیابان‌های پوشیده از برف اتاوا وارد شدند و این زنجیره آهنی را شکستند.

 

پیشتر پلیس کانادا معترضانی را که روی پل امبسادور (سفیر) تجمع کرده بودند از روی این پل مرزی متفرق کرده بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار